Echipa

Experiența este activul cel mai valoros al echipei noastre și stă la baza rezolvării cu success a problemelor care ne sunt încredințate.

Bogdan Dub, Avocat coordonator

Bogdan este avocat pledant, cu experiența de peste 12 ani în asistarea și reprezentarea clienților în fața instanțelor române de toate gradele, inclusiv în fața Înaltei Curți de Casație și Justiție.

De asemenea, Bogdan are o vastă experiență în ariile de practică Real Estate și M&A, fiind implicat de-a lungul timpului în numeroase tranzacții relevante pentru piața din România. A asistat atât vânzători cât și cumpărători, în tranzacții cu active sau de tip share deal, devenind familiarizat cu subtilitățile și aspectele sensibile din fiecare stadiu al unei tranzacții – de la contactul inițial dintre părți și etapa due diligence, până la momentul finalizării negocierilor și perfectarea contractelor.

În perioada 2008-2015 a fost avocat senior în una din societățile de avocatură de top din București, având ocazia să preia mandate prestigioase și să-și consolideze expertiza practică într-un mare număr de tranzacții și litigii.

Experiența anterioară dobândită de Bogdan îi permite să gestioneze tranzacții complexe și dosare cu o miză ridicată.

De asemenea, deține un know-how valoros în domenii ca litigiile fiscale și litigiile ce implică instrumente de plată (bilete la ordin, cecuri).

Ca rezultat al experienței mixte, Bogdan are o abordare business-oriented în proiectele în care se implică, căutând soluții creative, dar întotdeauna fundamentate judicios, pentru rezolvarea oricăror dificultăți care pot să apară.

Este fluent în Engleză.

Experienta profesionala

September 2015 – present – Managing Lawyer – Dub Bogdan Daniel Cabinet de Avocat

June 2008 – August 2015 – Associate, Senior Associate –Deloitte Legal Romania – Reff & Asociatii SCA

March 2005 -May 2008 – Junior Lawyer – Ciurtin, Brasoveanu Si Asociatii SCA

Educatie

Master’s Degree (LL.M) – “Dimitrie Cantemir” Christian University, Romania (2006)

Law Degree (LL.B) – “Dimitrie Cantemir” Christian University (2005)

Philosophy Degree – University of Bucharest, Romania (2001)

Bogdan Croitoru, Avocat colaborator

Bogdan a absolvit Universitatea București și este membru al Baroului București din 2013.

Bogdan este specializat în gestionarea procedurilor judiciare contencioase. În cariera sa a reprezentat numeroși clienți în fața instanțelor române, apărând interesele acestora în litigii diverse, precum malpraxis medical, proprietate intelectuală, acordarea măsurilor reparatorii conform Legii 10, insolvență, răspundere contractuală, contestarea contravențiilor dispuse incorect în baza normelor legale privind protecția mediului și protecția consumatorilor.

În special, este familiarizat cu cele mai frecvente probleme juridice care apar în industria IT, retail, transporturi și Real Estate.

Activitatea sa profesională acoperă, de asemenea, asistență completă pe probleme de drept societar și cu privire la procedurile în fața Registrului Comerțului.

Bogdan este un avocat dedicat, tenace, cu o abordare riguroasă a problemelor juridice, orientată spre soluții pragmatice și fezabile.

Are întotdeauna o atitudine prietenoasă și poate stabili o comunicare eficientă cu clienții, oricât de puțin familiarizați cu aspectele legale, explicând în termeni uzuali problematica juridică a situației sau prevederile legale relevante.

Este fluent în limba franceză și cunoaște, de asemenea, limba engleză.

Experienta profesionala

January 2016 – present – Associate – Dub Bogdan Daniel Cabinet de Avocat

May 2009 – January 2016 – Associate – Benclinov Si Asociatii SCA

November 2008 – May 2009 – Receivables Collector – EOS KSI Romania

Educatie

Graduation – INPPA, Bucharest (2014)

Law Degree (LL.B) – University of Bucharest, Romania (2008)

Alina Sandu, Legal Assistant

Alina ni s-a alăturat în februarie 2018 și am fost de la început impresionați de atitudinea ei entuziastă și prietenoasă, precum și de disponibilitatea permenentă de acumulare de noi cunoștințe.

Metodică, bine organizată și eficientă, ea gestionează majoritatea aspectelor nejuridice care trebuie soluționate pentru reușita proiectelor în care suntem angrenați.

Abilitatea ei de a acționa cu calm în situații problematice, capacitatea de a se adapta și disponibilitatea de a investi timp și energie în rezolvarea sarcinilor o fac o resursă valoroasă pentru întreaga echipă.

Vorbește fluent limba engleză.

Educatie

Law Degree (LL.B) – “Dimitrie Cantemir” Christian University (2006)