Despre noi

Prezentare generală

Suntem o echipă de avocați din Baroul București, care oferă atât consultanță cât și asistență și reprezentare în față instanțelor de judecată. Obiectivul nostru este acela de a ne individualiza prin excelența serviciilor și legătura strânsă pe care o menținem cu clienții.

Ne adaptăm implicarea în funcție de circumstanțele fiecărei spețe, asigurând o consiliere la cel mai înalt standard de calitate și la costuri corecte.

În baza cunoștințelor acumulate și a vastei noastre experiențe, abordăm fiecare mandat cu ambiția de a obține cel mai bun rezultat pentru clienții noștri care fac parte din cele mai diverse categorii – organizații mari, societăți de tip “entrepreneurial businesses” sau persoane fizice. Am fost investiți cu încredere din partea acestora într-o mare varietate de proiecte, de la rezolvarea problemelor juridice curente pană la gestionarea unor aspecte complexe, cu impact major.

Atenția pe care o acordăm clienților se traduce în onorarii rezonabile și competitive și în disponibilitatea permanentă.

Valorile firmei

Valorile noastre stau la baza modului în care interacționăm cu cei din jurul nostru și, întâi de toate, cu clienții noștri. Acest valori ne definesc și exprimă modul nostru de acțiune. Reflectă angajamentul asumat ca activitatea noastră să aibă un impact pozitiv asupra celor cu care lucrăm și a clienților pe care îi reprezentăm.

Valorile esențiale

Integritate morală

Dedicarea față de nevoile clientului

Atenția la detaliile specifice cazului, completată cu înțelegerea situației juridice prin integrarea ei în contextul larg

Identificarea unor soluții specifice la problemele particulare

Fundamentarea oricărei soluții pe raționamente juridice valide

Protejarea drepturilor și intereselor legitime ale clientului