Dub Bogdan-Daniel

Cabinet de Avocat
DESPRE NOI

Prezentare generala

Suntem o echipă de avocați din Baroul București, care oferă atât consultanță cât și asistență și reprezentare în față instanțelor de judecată. Obiectivul nostru este acela de a ne individualiza prin excelența serviciilor și legătura strânsă pe care o menținem cu clienții.

Ne adaptăm implicarea în funcție de circumstanțele fiecărei spețe, asigurând o consiliere la cel mai înalt standard de calitate și la costuri corecte.

Ani experienta

Proiecte

Clienti multumiti

Principalele domenii de expertiză

Litigii

Pentru cei implicați într-un litigiu, fie ca reclamant fie ca pârât, suntem pregătiți să identificăm cea mai bună variantă de soluționare a disputei juridice.

Tranzacții Real Estate și M&A

Înțelegem ce este necesar pentru perfectarea cu success a unei tranzacții și acționăm întotdeauna pentru ca așteptările cienților să fie satisfăcute.

Drept societar și comercial

O activitate economică de succes necesită suport constant din partea echipei juridice. Asigurăm consultanța de care companiile au nevoie pentru a se conforma cerintelor legale.

Aveți nevoie de consultanța?

În baza cunoștințelor acumulate și a vastei noastre experiențe, abordăm fiecare mandat cu ambiția de a obține cel mai bun rezultat pentru clienții noștri.

Echipa

Bogdan Dub

Bogdan Dub

Avocat coordonator

Bogdan Croitoru

Bogdan Croitoru

Avocat colaborator

Alina Sandu

Alina Sandu

Legal Assistant

Ultimele articole